Lidt om mig

Uddannet væksthusgartner siden 2009 og jordburgsteknolog med speciale i miljø og natur.
Jeg hedder, som du nok har regnet ud Daniel og har siden jeg var 13 år  arbejdet i gartneri branchen. Først som arbejdsdreng i Odder hos Gartneriet Bisgård.
I 2005 gik jeg så i lære, som væksthusgartner ved gartneriet Moss i Hassellager. Et gammelt gartneri, hvor alt blev lavet på god gammeldags facon, uden brug af maskiner.  Gartneriet lavede dengang ca 25 forskellige forårs kulturer og knoldplanten Calla.
I 2007 fik jeg min anden læreplads ved Gartneriet Ankjær Odder, som er en kombination af gartneri og havecenter, hvilket gav mig et stort indblik i både produktion af planter og salg  til private. og som idag har givet mig en stor bred viden om planter til både ude og inde. 
Efter jeg blev udlært i 2009 og blev færdig med af læse til jordburgsteknolog miljø og natur i 2011. arbejdede  jeg i to år ved Gartneriet Graff ved siden af mit eget soloprojekt, Daniel´s Gartneri. Sidenhen forsatte jeg arbejdet som væksthusgartner hos Gartneriet Pedersen i Solbjerg, som laver et hav af stauder, primula, løgplanter, og chiliplanter. 
i 2013 fik jeg muligheden for at få en af mine store drømme opfyldt. Nemlig min helt egen butik.
8. Maj åbnede jeg butikken" Daniel´s Gartneri"ved Fru Møllers Mølleri og fik her også mulighed for at leje en halv hektar jord til dyrkning af grøntsager.
2017 består min lille gartneri virksomhed af 600 m2 drivhus og som nævnt 1/2 hektar jord.
 
2018 - Nyt år med mange nye prjekter. Dyrkningsarealet blev udvidet til 4 hektar med grøntsager og første nummer af mit plante magasin er udkommet. Et magasin som er tiltænkt at være et forbruger blad skrevet af gartnerne selv om deres produkter og de processer deres plater gennemgår før de når frem til butikken.
2018 Blev også året hvor det efter 9 års hårdt arbejde endelig lykkes at få råd til at bygge sit helt eget gartneri. Total 1000 m2 fordelt på to huse. Det gjore det for første gang i gartneriet histiorie muligt at producer året rundt og oprette blomsterhotellet, som tilbyder planteopbevaring for private og firmaer.
 
Se mere om både min grøntsags- og gartneri produktion Her og Der.
 
Som tiden vil gå, vil jeg forsætte min lille gartner historie.
 
Venlig hilsen
Daniel
 
Daniels Gartneri | CVR: 32 71 11 97 | Bjergagervej 35, 8300 Odder  | Tlf.: 40 37 14 87